Câtă bucurie! Peste 600 de copii din comuna Ștefan cel Mare s-au întâlnit aseară cu Moș Crăciun!

0
61

FERICIȚI… O seară de Ajun magică, pe care copiii din Ștefan cel Mare o vor păstra întipărită în minte mulți ani de acum încolo. Aseară, după ce afară s-a întunecat, Moș Crăciun a ajuns în această comună, aflată la câțiva kilometri. Cum îi stă bine, Moșul a împărțit cadouri la toți copiii care au venit să-i cânte și să spună poezii. A fost o seară magică, în care s-au împărțit peste 600 de pungi cu dulciuri și fructe, pentru absolut toți copiii comunei.

Primarul Mihai Moraru a fost alături de copii, la aceste întâlniri și a rămas surprins de bucuria copiilor, de voioșia din glasuri. Respectând condițiile de siguranță sanitară, micuții au mers și au vorbit cu Moșul, căruia i-au cerut multe cadouri.

„Parcă în niciun an nu am văzut asemenea bucurie pe chipurile copiilor, după un an în care conducerea țării i-a ținut izolați. Le era dor să se întâlnească și să discute cu colegii de clasă, cu prietenii din fiecare sat, pentru că Moșul a mers prin fiecare sat și a discutat cu sute de copilași.

Vreau să-i mulțumesc Moșului pentru că a trecut prin comuna noastră, sperăm să vină și anul viitor, dacă ai noștri copii vor fi cuminți.

Tuturor locuitorilor comunei le transmit, astăzi, în zi de mare sărbătoare, cele mai frumoase gânduri, dorința de a ne revedea sănătoși și în 2021 și Sărbători fericite alături de cei dragi”,

a spus primarul Moraru.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!