Mesajul de Crăciun al harnicului primar al comunei Hoceni, Vasile Țabără: „A fost un an de experințe nemaiîntâlnite”

0
209

MESAJ… Pentru edilul Hoceniului, Vasile Țabără, unul dintre cei mai performanți primari din județul Vaslui, Crăciunul și Noul An sunt momente de reflecție. Pentru că, să recunoaștem, anul 2020 a fost un an foarte greu, cu provocări imense, din cauza problemelor legate de maladia coronavirus. Plus alegerile locale și cele parlamentare.

Vasile Țabără a avut, ca un primar harnic ce este, și momente de satisfacție. A recepționat câțiva kilometri de asfalt, a finalizat sediul celei mai frumoase primării din mediul rural, are o mulțime de proiecte pentru anul viitor. Acum, când Noul An bate la ușă, primarul Hoceniului are și un mesaj pentru consătenii săi, care l-au votat masiv pe 27 septembrie, pentru un nou mandat cu realizări:

„Stimați locuitori ai comunei Hoceni, dragi prieteni,

La finalul acestui an plin de provocări și experiențe nemaiîntâlnite, vă propun să rămâneți cu gândul la anii anteriori, când obiceiurile și tradițiile încununau zilele de sărbătoare și totodată să ne îndreptăm speranțele către anul 2021.

Astfel, în prag de sărbătoare, primiți gândurile mele bune și urările calde pentru un an cu adevărat mai bun, mai sănătos și mai prosper.

Vă dorim putere și motivația de a transforma visele în realitate, iar eu împreună cu echipa de colegi, salariați ai Primăriei comunei Hoceni, promitem să fim alături de dumneavoastră.

Sărbători cu liniște în suflet!

La mulți ani!

Cu stimă,”

primar Țabără Vasile

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!