Un Crăciun îmbelșugat pentru deputatul Tătaru! Fostul ministru are o avere impresionantă!

0
73

AVERE… Chirurgul hușean Nelu Tătaru nu mai este ministru, dar averea pe care o deține este una importantă, care l-ar face invidios pe fiecare medic din județul Vaslui. Pentru deputatul liberal, urmează un Crăciun liniștit, în care va avea ocazia să tragă linie peste acest an agitat. Un an pe care îl termină destul de abrupt, după ce a fost silit de Orban să plece de la Ministerul Sănătății, având în vedere că postul lui Tătaru a fost cedat celor de la USR.

Un comentator de pe rețelele de socializare a avut răbdare să caute declarația de avere a chirurgului hușean și a prezentat datele găsite pe internet. Sumele de care vorbim, din declarațiile de avere, arată că dr. Tătaru este unul dintre cei mai bogați medici din zona Moldovei. Iată ce a scris comentatorul respectiv:

„Nelu Tătaru nu are terenuri, doar un mic apartament în București (97mp) și unul și mai mic în Iași (83 mp).

Are economii de nici 300.000 de lei și un credit de nici 600.000 de lei. Interesting fact: apartamentele sunt cumpărate în 2017 și 2018, creditul e din 2017, ceea ce înseamnă că cele două apartamente, împreună, costă vreo 150.000 euro.

Ca ministru, abia a câștigat vreo 115.000 de lei, iar împreună cu soția nu a depășit 200.000 de lei.

În declarația din 2020 nu figurează niște economii de 450.000 de lei și altele de 10.000 de euro, în numerar (este adevărat, sumele de mai sus apar într-o altă declarație de avere – VEZI FOTO – însă, în documentul oficial din 9 aprilie 2020, de la Ministerul Sănătății, Tătaru a scris doar „Economii numerar”, n.r.). De asemenea, firma din Huși nu a mai dus-o bine, astfel încât nu a mai plătit dividende (aproape 300.000 de lei în anul precedent).

Prin urmare, nu a fost un an ușor pentru dl. ministru.

sursa: integritate.eu”,

scrie cititorul nostru, cel mai probabil de loc din zona Vasluiului.

Concluzia? Crăciunul aduce tristețe după funcția pierdută de ministru, însă în plan financiar lucrurile stau bine pentru chirurgul hușean. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu funcția de președinte al organizației județene PNL, anul viitor…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!