Vasluieni, vi se pregătește ceva! Masca nu e obligatorie afară în spațiile publice, sentință a instanțelor!

0
151

SENTINȚĂ… Curtea de Apel București a hotărât că nu trebuie să fim obligați la portul măștii în spații deschise. Magistrații bucureșteni au anunțat că decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind obligativitatea purtării măștii în spațiile publice deschise este nelegală, potrivit deciziei instanței.

Este adevărat, decizia nu este încă definitivă și poate fi contestată, însă se deschide o cutie a Pandorei. Astfel, se anulează parțial prevederile art. 4 pct. 15 din Ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 4660427 din 17.12.2020.

“Anulează parțial prevederile art. 4 pct. 15 din Ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 4660427 din 17.12.2020, publicat în Monitorul oficial nr. 1257 din 18 decembrie 2020, în ceea ce privește instituirea obligativității purtării măștii de protecție în spații deschise, în sensul înlăturării sintagmei „…și deschise”.Cu recurs în maxim două zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Curtea de Apel București – Secția a IX-a Contencios Administrativ și Fiscal.Pronunțată în ședință publică azi 23.12.2020”,

este decizia CAB.

Procesul a fost deschis de un cetățean nemulțumit că este nevoit să poarte mască în spațiile publice deschise. S-ar putea ca statul să fie nevoit să dea înapoi românilor și banii plătiți pe amenzi în această perioadă, ceea ce ar fi cu adevărat o bombă.

S-ar dovedi astfel că deciziile luate de Arafat și Tătaru au fost dictate fără respectarea legii, așa că aceștia ar trebui să suporte și consecințele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here