Ministrul UDMR care a închis spitalul Negrești s-a întors la butoane! Va aproba proiectele primarilor vasluieni!

NEMULȚUMIRI… „Călăul” Spitalului Orășenesc Negrești, cel care în 2011 a produs stupoare în județ, lăsând peste 30.000 de pacienți din zona de nord a județului Vaslui fără servicii medicale, s-a întors la Guvern. Cseke Attila, ministrul UDMR care a spus că eficientizează sistemul de sănătate prin închiderea a 67 de spitale, printre care și cel de la Negrești, este din nou ministru, la aproape 10 ani de la acele momente îngrozitoare.

Attila a închis nu mai puțin de 67 de spitale, în calitate de ministru al Sănătății în guvernul PDL, în baza Hotărârii de Guvern 345, din 31 martie 2011.

„Cum s-au închis, am văzut cu toții, siderați, privind imaginile filmate ale tuturor televiziunilor și citind reportajele cutremurătoare din presa scrisă și online”, remarca un jurnalist. Este adevărat, datorită lui Attila, Spitalul Negrești – o investiție de multe milioane de euro – a ajuns o ruină, iar peste 30.000 de locuitori din zona de nord a județului trebuie să meargă la Vaslui, acum, pentru probleme de sănătate.

Unde a ajuns Cseke Attila, în decembrie 2020? Din nou la butoanele Puterii. De data asta, UDMR a „înhățat” Ministerul Dezvoltării și l-a pus pe strategul de la Sănătate, din 2011, din nou ministru. Adică, Attila se va ocupa de proiectele primarilor vasluieni. Viitorul sună bine, nu?

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: