Ministrul UDMR care a închis spitalul Negrești s-a întors la butoane! Va aproba proiectele primarilor vasluieni!

0
74

NEMULȚUMIRI… „Călăul” Spitalului Orășenesc Negrești, cel care în 2011 a produs stupoare în județ, lăsând peste 30.000 de pacienți din zona de nord a județului Vaslui fără servicii medicale, s-a întors la Guvern. Cseke Attila, ministrul UDMR care a spus că eficientizează sistemul de sănătate prin închiderea a 67 de spitale, printre care și cel de la Negrești, este din nou ministru, la aproape 10 ani de la acele momente îngrozitoare.

Attila a închis nu mai puțin de 67 de spitale, în calitate de ministru al Sănătății în guvernul PDL, în baza Hotărârii de Guvern 345, din 31 martie 2011.

„Cum s-au închis, am văzut cu toții, siderați, privind imaginile filmate ale tuturor televiziunilor și citind reportajele cutremurătoare din presa scrisă și online”, remarca un jurnalist. Este adevărat, datorită lui Attila, Spitalul Negrești – o investiție de multe milioane de euro – a ajuns o ruină, iar peste 30.000 de locuitori din zona de nord a județului trebuie să meargă la Vaslui, acum, pentru probleme de sănătate.

Unde a ajuns Cseke Attila, în decembrie 2020? Din nou la butoanele Puterii. De data asta, UDMR a „înhățat” Ministerul Dezvoltării și l-a pus pe strategul de la Sănătate, din 2011, din nou ministru. Adică, Attila se va ocupa de proiectele primarilor vasluieni. Viitorul sună bine, nu?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!