Nu ați purtat mască de Crăciun? Sute de polițiști, în controale pe străzi!

0
73

DOAR AVERTISMENTE… Peste 220 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 24 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Au fost derulate 9 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 40 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 55 de mijloace de transport persoane (dintre care 28 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 480 de persoane.

Echipele de control au depistat 17 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu avertismente.

Totodată, polițiștii au depistat și 16 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, pentru acestea fiind sancțiuni în cuantum de 1.000 lei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!