Pe 31 decembrie, primarul comunei Lipovăț așteaptă cetele de urători! Foc de artificii în centru, seara!

0
142

URĂTURI… Un an atipic pentru primarul comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, un an greu, căruia i-a făcut față cu brio. Edilul atât de iubit și de votat de locuitorii Lipovățului dorește să le mulțumească tuturor, în aceste ultime zile ale anului. Totodată, primarul spune că îi așteaptă pe urători, în condițiile respectării distanțării sociale, în ziua de 31 decembrie, în fața primăriei, pentru obișnuitele urături de final de an.

Și, mai anunță primarul comunei Lipovăț, seara toți locuitorii vor avea parte de o surpriză.

„Stimați locuitori ai comunei Lipovăț,

Suntem în perioada sărbătorilor de iarnă. Din cauza pandemiei, sărbătorim altfel decât în ceilalți ani. Suntem cu toții triști și îngândurați, dar trebuie să fim puternici și să depășim această situație.

Anul acesta, am fost lipsiți de Concursul de colinde ”Deschide ușa, creștine”, „Scrisoare către Moș „Crăciun”, de primirea lui Moș Crăciun în fața Primăriei de către copii, în seara de 23 decembrie, horele de Crăciun, de primirea urătorilor, ursului, caprei și a renumitului „Vălăret”.

Totuși, cine dorește poate veni în Centrul Civic al comunei, pe data de 31 decembrie 2020, orele 10.00, să urăm, să colindăm, bineînțeles respectând regulile impuse de autorități (cu distanțare 1,5 m și purtând mască) pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru de această boală nenorocită.

La orele 17.00 se poate vedea și focul de artificii.

Primăria comunei Lipovăț s-a străduit și anul acesta pentru a trimite prin școală cadouri școlarilor și preșcolarilor cu urările de sănătate, fericire, bucurii, rezultate bune la învățătură și în actualele condiții.

Permiteți-mi să vă urez Sărbători fericite, un An Nou bun, multă sănătate și bucurii alături de familie și de cei dragi.

La Mulți Ani !

Al d-voastră primar care vă respectă și vă stimează”

Valerian HRISCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here