O lacrimă în colțul ochilor pentru un OM cu suflet mare! Colegii de la DGASPC nu te vor uita niciodată!

0
253

IN MEMORIAM… Astăzi, de Sfântul Ștefan, la capela Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului s-a ținut o slujbă în memoria celor care au plecat dintre noi în acest an, fiind pomenit colegul, tatăl și prietenul tuturor, Ștefan Moroșanu, un om de o bunătate infinită, care ne-a părăsit pe 18 mai a.c.

Cu lacrimi în ochi, colegii de la DGASPC Vaslui au organizat un parastas în memoria omului bun și blând care a fost nea Fanu Moroșanu. Un coleg jovial, de o bunătate ieșită din comun, cel care ani de-a rândul a fost un adevărat stâlp al instituției.

Preotul capelei, părintele Petru Damian, a ținut să onoreze memoria acestui coleg minunat, cu care a lucrat mulți ani de zile. Ștefan Moroșanu a fost, în vremea în care se construia capela, unul dintre cei care au ajutat financiar la lucrările de pictură, un bun creștin și un tată desăvârșit, de aceea părintele Damian are un respect aparte pentru prietenul și colegul său, plecat la Judecata Domnului la o vârstă a înțelepciunii.

„Îi vom simți permanent prezența pe holurile instituției, întrucât fiecare colț a fost aranjat cu minuțiozitate de către dumnealui, vom duce lipsa salutului zilnic de întâmpinare și a entuziasmului care i-a fost caracteristic chiar și în momente greu încercate, ne vor lipsi sfaturile înțelepte și dibăcia sa de a găsi soluții la toate problemele.

Va rămâne în memoria tuturor drept omul care și-a concentrat energia și timpul pentru bunul mers al acestei instituții, coleg și prieten pentru care fiecare dintre noi, salariații DGASPC Vaslui, aducem un buchet de mulțumiri și aprecieri!

Drum lin spre cer, ne vom regăsi la REPETIȚIE!”,

i-au scris colegii de la Direcție, în mai.

Cuvintele acestea au plutit astăzi peste holurile instituției, amintind de un om care a scris istoria DGASPC Vaslui.

L-am zărit într-o fotografie alături de directorul cu care a lucrat de la înființarea instituției, dl. Ionel Armeanu Ștefănică. Cei doi au avut o relație specială, pentru că directorul Armeanu prețuia foarte mult seriozitatea și devotamentul lui nea Fanu, iar acesta din urmă avea grijă să nu-l dezamăgească.

Ieri, a fost prima sărbătoare de Sfântul Ștefan fără nenea Fanu. Acolo unde este, îi privește pe toți și le transmite că nu i-a uitat nicio clipă.

Să-i fie țărâna ușoară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here