Verzii vasluieni sunt în stare de șoc! Actorul Florin Călinescu nu mai este președinte, sentință în instanță!

DECIZIE… Pentru verzii vasluieni, vestea că actorul Florin Călinescu nu mai este președinte al Partidului Verde a căzut ca un trăznet. Mulți dintre ei vor pleca, în aceste condiții, către alte partide, iar organizația județeană se va dizolva, cel mai probabil.

Instanța a admis acțiunea formulată de președintele ales la Congresul din februarie 2019, Luminița Simoiu, prin care a solicitat, invocând încălcarea statutului partidului, anularea Consiliului Național al Partidului Verde, organizat la București în data de 15 iunie 2019, unde s-a decis suspendarea acesteia din funcția de președinte și excluderea mai multor membri, printre care și a prim-vicepreședintelui Cristian Țetcu, președintele CN al PV.

„Admite în parte cererea formulată de reclamanta Simoiu Adi-Maria Claudia Luminița în contradictoriu cu intervenientul forțat Partidul Verde. Anulează hotărârea ședinței comune a Consiliului Național și a Biroului Permanent al Partidului Verde din data de 15.06.2019. Anulează hotărârea Congresului Extraordinar al Partidului Verde din data de 20.07.2019”,

se precizează în soluția dată de Tribunalul București.

Adi-Maria Luminița Simoiu a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, președintele Partidului Verde la Congresul din februarie 2019, iar președinte executiv a fost desemnat Constantin Damov și secretar general – Silviu Dumitru.

Simoiu a contestat în instanță deciziile luate de Consiliul Național convocat la București invocând încălcarea prevederilor statutare.

Tribunalul București a decis anularea Congresului Partidului Verde din data de 20 iulie 2019, astfel că actuala calitate a actorului, cea de președinte al Partidului Verde este anulată. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată prin apel.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: