Bulibășeala vaccinurilor anti-Covid 19! Mesajul disperat al Prefecturii Vaslui, duminică seara!

0
186

NEBUNIE… Sute de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Vaslui așteaptă să se vaccineze contra virusului ucigaș Covid 19. S-a anunțat, după spectacolul grotesc cu prima mașină conținând 3.000 de doze pentru zece spitale importante, că vor ajunge în România, până la 28 decembrie, încă 150.000 de doze de vaccin, caz în care și SJU Vaslui ar fi primit un număr de vaccinuri.

Prefectura Vaslui a trimis, seara trecută, un fel de erată prin care anunță că transportul va fi întârziat în opt țări, printre care și România. Iată conținutul mesajului transmis pe grupul de presă al Prefecturii, mesaj primit de la București:

„Din informațiile pe care le deținem, în opt țări s-a întârziat livrarea din cauza unor probleme tehnice ale producătorului. Astfel că, la acest moment știm că vor sosi noi vaccinuri anti-COVID-19 în România, după cum urmează:

– în data de 29 decembrie – în București, Cluj și Timișoara;

– iar în 30 decembrie în Brașov, Constanța, Craiova și Iași.

Vă vom ține la curent cu eventualele actualizări sau modificări ale programului de furnizare ale vaccinurilor anti-COVID-19″,

se arată în comunicatul transmis de Prefectură.

Fostul premier interimar, Nicolae Ciucă, a spus, într-o intervenție la Televiziunea Română, că în a doua etapă urmau să mai vină 100.000 de doze de vaccin, în data de 28 decembrie.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!