Video: Limuzină albă, a zburat în sensul giratoriu de la Crasna! Un polițist băut era la volanul bolidului!

INCREDIBIL… Un incident mai puțin obișnuit s-a produs, ieri, la orele prânzului, în zona sensului giratoriu de la Crasna. Un șofer vasluian, la volanul unei mașini Audi, s-a cocoțat pe spațiul verde care delimitează sensurile în giratoriu. Se pare că bolidul, o mașină de aproape 10 mii de euro, după cum se poate vedea pe imaginile trimise de un cititor Vasluianul.ro, a doborât câteva semne de circulație, după care s-a urcat pe zona de de delimitare a sensurilor de circulație. Botul mașinii s-a oprit foarte aproape de „cocoașa” mare de la Crasna, riscând să blocheze circulația mașinilor dinspre Albița și Huși spre București.

La locul accidentului, ne-a spus cititorul nostru, a fost văzută o mașină a Poliției Rutiere județene, dar și o ambulanță.

Inițial, șoferii care au văzut incidentul au luat în calcul două variante ale accidentului. Fie șoferului limuzinei i s-a făcut rău în trafic și a derapat, ajungând pe zona verde, fie era băut nu a văzut bine sensul giratoriu. Au fost zeci și zeci de comentarii pe acest subiect, pe stațiile șoferilor.

Până la urmă, s-a lămurit misterul. Un polițist de la postul de poliție din Muntenii de Jos s-a certat cu iubita, s-a îmbătat și a plecat la plimbare cu mașina. La Crasna, nu a văzut sensul giratoriu, așa că a urcat direct pe zona de delimitare de dinaintea giratoriului. Se pare că, la sosirea colegilor de la Rutieră, acesta și-a amenințat destul de dur colegii, deși avea o alcoolemie considerabilă.

Serviciul Rutier al IPJ i-a întocmit polițistului beat de la Muntenii de Jos un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Va primi și un dosar pentru ultraj, astfel că urmează să fie dat afară din Poliție.

Film de la fața locului, trimis de un cititorul

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: