Bomba anului! Vom avea (din nou?) prefect UDMR la Vaslui!?

PROVOCARE… Surse apropiate de Vasluianul.ro vorbesc de o numire surpriză pentru funcția de prefect al județului Vaslui, numire care va avea loc imediat după Revelion. Se pare că, spun sursele noastre, UDMR și-ar fi negociat – pe lângă posturile de miniștri, secretari de stat sau președinți la diverse regii ale statului – și unele mandate de prefecți în teritoriu, printre care și funcția de prefect al județului Vaslui.

Nu ar fi o surpriză totală, pentru că UDMR a mai condus Prefectura Vaslui și în perioada 2010-2012, printr-un ungur din județul Galați. Acum, se spune, tot o persoană din apropierea fostului prefect ar urma să preia postul de la Vaslui.

Levente Csaba Szekely, fostul prefect al judetului Vaslui, a fost numit în aceastã functie în data de 29 ianuarie 2010, chiar dacã nu era functionar public superior. Prin hotãrârea 68/2010, Szekely a fost numit temporar pe functia de prefect al judetului Vaslui, pânã la organizarea unui concurs, care nu a mai avut loc, beneficiind de prevederile unui articol, 43, al Hotãrârii de Guvern 341/2007, care prevede cã „În mod exceptional, în cazul în care se constatã cã, în categoria înaltilor functionari publici nu existã persoane care îndeplinesc conditiile stabilite pentru ocuparea unor functii publice corespunzãtoare acestei categorii, sunt aplicabile dispozitiile art. 80 din Legea 188/1999″.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: