Un bătăuș din satul Pădureni, reținut! A lovit mai multe persoane, sub influența alcoolului!

0
4

AGRESIV… Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au reținuți un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din satul Pădureni, comuna Oșești, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Din cercetările efectuate, anunță IPJ Vaslui, s-a stabilit faptul că, în data de 24 decembrie a.c., la ora 22.00, în zona unui spațiu comercial din localitatea Oșești, pe fondul consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi agresat una dintre persoanele vătămate, un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Oșești, lovind-o cu pumnul în zona capului. Ulterior, împreună cu alți trei bărbați, ar fi lovit și îmbrâncit o altă persoană vătămată, un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în Delești.

Una dintre persoanele vătămate (bărbatul de 60 de ani) a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 4-5 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 25 decembrie a.c., polițiștii vasluieni au reținut unul dintre agresori, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști față de persoana reținută, dar și față de trei bărbați din comuna Oșești, cu vârste cuprinse între 19 și 27 de ani, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!