Iată în ce „cutii de conservă” circulă și polițiștii din Vaslui!

REVOLTĂTOR… Accidentul de la Olt, în urma căruia doi polițiști au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina de Poliție în care se aflau cei doi s-a ciocnit violent de o ambulanță pe care o escortau la spital, ridică mari semne de întrebare asupra corectitudinii celor care au condus Ministerul de Interne în ultimii 30 de ani.

Cum a fost posibil ca astfel de „cutii de conservă”, care nu asigură protecție polițiștilor din interior, să fie puse în circulație? Să nu uităm, avem și la Vaslui astfel de Loganuri de Poliție, vechi de 10-12 ani de zile. Iată ce li s-ar putea întâmpla celor care trec printr-un eveniment rutier….

Aseară, Sindicatul Polițiștilor – Europol a lansat un mesaj extrem de dur la adresa celor care au pus în circulație astfel de mașini, fără nici cea mai mică protecție la impact.

Iată mesajul transmis de Sindicatul Europol:

„AUTOSPECIALE” DOAR CU NUMELE

„Acesta este rezultatul unui impact având în vedere că nu sunt prevăzute cu elemente de protecție suplimentară.

Colegii noștri din cadrul IPJ Olt ce se aflau în misiune pentru însoțirea unei ambulanțe care transporta un pacient cu afecțiuni psihice, au fost grav răniți în urma accidentului rutier produs”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: