Unii vasluieni umblă fără mască pe străzi! Polițiștii au dat amenzi de 8.000 de lei!

AMENDAȚI… Peste 190 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 24 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Au fost derulate 15 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special centrele comerciale și zonele adiacente, zonele aglomerate, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 95 de mijloace de transport persoane (dintre care 28 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 500 de persoane.

Echipele de control au depistat 36 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de 8.000 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 15 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, pentru acestea fiind aplicate sancțiuni în cuantum de 4.000 lei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: