Un golan din Deleni a încălcat ordinul de protecție! A fost arestat!

AGRESIV… Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Deleni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, furt și distrugere.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada 21-29 decembrie 2020, în mod repetat, bărbatul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Vaslui și s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 de metri față de locuința părinților săi, ar fi provocat scandal și ar fi distrus geamuri de la imobilul locuinței acestora.

Având în vedere faptul că acesta avea cunoștință despre obligațiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de părinții săi și față de locuința acestora, bărbatul a încălcat cu bună știință ordinul de protecție.

În data de 4 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: