Ambulanța Vaslui, fără materiale de protecție! Reacția dură a deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica!

FĂRĂ PROTECȚIE… Parlamentarul PSD de Vaslui, Eduard Popica, atrage atenția asupra unui fapt foarte grav, și anume că Serviciul Județean de Ambulanță a rămas fără echipamente. Acesta denunță faptul că Guvernul României a preferat să trimită aceste materiale către R.Moldova, în timp ce ambulanțierii de la Vaslui nu au cu ce să se protejeze în lupta cu maladia Covid 19.

„Ca la noi, la nimeni… zilele acestea circula un zvon, pe care, verificându-l, s-a dovedit a fi adevărat.

Se pare că, în plină pandemie, în contextul în care județul Vaslui nu se află într-o situație chiar roz în ceea ce privește numărul de infectări cu virusul SARS COV-2, Serviciul de Ambulanță Judetean Vaslui rămâne fără echipamente de protecție, nemaiputând să își desfășoare activitatea în limitele de protecție și siguranță.

Un procent de aproape 40% din personalul SAJ a fost infectat până în prezent, în condițiile în care au existat, cât de cât, materiale de protecție, iar acum, restul de 60% rămași negativi sunt trimiși la luptă de către actualul Guvern al României, în fața dușmanului necruțător, cu mâinile goale.

Stimați vasluieni, se pare că Vasluiul lipsește de pe harta de orientare al incompetentului Guvern al Coaliției Pierzătorilor.

Noi nu reprezentăm nimic pentru acești fanatici! Spun asta pentru că, în condițiile de față, mai sus expuse, ieri, stimabilii guvernanți, prin Ministerul Apărării (MAPN) donează vecinilor noștri de peste Prut materiale de protecție sanitară, lăsând lucrătorii SAJ VASLUI să apeleze la mila cetățenilor care vor sa doneze combinezoane, măști, mănuși sau viziere.

Este inadmisibil ca nici măcar la semenii tăi să nu te gândești!”,

este reacția deputatului Popica.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: