Petrecere de pomină la Secuia, în miez de noapte! Polițiștii și jandarmii au dat 26 de amenzi!

SCANDAL… Peste 195 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 24 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Așa a fost descoperit un caz grav de încălcare a legii, situație care a impus amendarea a zeci de persoane, la o crâșmă din apropierea Vasluiului. Concret, în noaptea de 6 spre 7 ianuarie a.c., începând cu ora 22.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a Poliției Municipiului Vaslui, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au sistat derularea unui eveniment privat (petrecere de botez), organizat într-un spațiu public închis (interiorul unui bar), din satul Secuia, comuna Muntenii de Jos, cu participarea unui număr mare de persoane.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii care au descins la fața locului au aplicat un număr de 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 69.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Per total, numai în ultimele 24 de ore au fost verificate peste 36 de mijloace de transport persoane (dintre care 13 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 475 de persoane.

Echipele de control au depistat 44 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de 72.000 lei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: