Concurentă acerbă pe posturile de la Poliția Animalelor! Sunt 23 de cereri pe un post de agent de poliție!

EXAMEN… Până pe 28 decembrie, zeci de vasluieni și-au depus dosarele pentru a prinde unul din cele șase posturi scoase la concurs pentru viitoarea structură județeană a Poliției Animalelor. La Vaslui, sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, trei posturi de agenți de poliție, două posturi cu specializarea de medic veterinar și o funcție de ofițer de poliție. Concursul este programat pe 23 ianuarie.

Conform Poliției Române, la nivel național, „în perioada de înscriere, au fost primite mai mult de 16 cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor”.

„Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 23 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs.

Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor.

Astfel, au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliție scoase la concurs și 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofițer de poliție.

De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar.

În această perioadă, se desfășoară activitatea de validare a candidaturilor și probele eliminatorii de concurs, urmând ca, la data de 23 ianuarie 2021, să se desfășoare proba scrisă.

Succes candidaților!”,

este mesajul Poliției Române pentru toți candidații la acest examen.

One thought on “Concurentă acerbă pe posturile de la Poliția Animalelor! Sunt 23 de cereri pe un post de agent de poliție!

  1. Sa speram ca examinatorii de la probele eliminatorii nu au interese si respecta legea !!!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: