Polițiștii vasluieni, așteptați la proteste la Iași! De ieri, oamenii legii nu mai dau amenzi pentru că nu purtați mască!

PROTEST… Astăzi, SNPF Iași, împreună cu EUROPOL Iași, SNPPC Iași și Sindicatul MANIFEST Iași organizează în fața Prefecturii Iași, între orele 12.15 și 14.00, o acțiune de protest prin care polițiștii și pensionarii militari din toată Moldova își exprimă nemulțumirea față de neaplicarea legii de salarizare.

„Cine dorește să participe, indiferent de sindicatul din care face parte, este așteptat, pentru a ne face auziți și a ne exprima nemulțumirile față de situația salarială în care se află polițiștii, fie din poliția națională sau cea de frontieră”,

este mesajul organizatorilor, către colegii de breaslă din județul Vaslui.

Începând cu 11 ianuarie, au început protestele demarate de sindicaliștii din Poliție, după ce Guvernul Câțu a decis înghețarea salariilor oamenilor legii. De luni, polițiștii dau cu preponderență avertismente, în loc de amenzi. Aceste avertimente se vor aplica și în cazul obligativității purtării măștii de protecție în aer liber, precum și în sectoarele de Ordine Publică și Rutier.

Asta înseamnă că, în cazul în care polițiștii vă prind fără mască de protecție puteți avea noroc și primi doar un avertisment, nu amendă…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: