Ce mizerie! Liberalii din județ îi ridică ode lui Tătaru, pentru schimbarea politică a directorilor!

Nică Cojocaru

TĂTARU A ORDONAT… Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că schimbarea a zeci de directori de școli și licee, epurați în ultimele zile de către conducerea ISJ Vaslui, are în spate o serie de politicieni de la Putere. S-a vorbit de implicarea, mai mult sau mai puțin vizibilă a fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, cel care ar fi comandat schimbarea directorilor pesediști, conform unor surse.

Ieri, însă, un liberal de la Iana a detonat bomba. Nică Cojocaru, membru PNL, s-a declarat extaziat de modul în care Tătaru a intervenit pentru schimbarea directorului școlii din comună și numirea unui liberal în loc. Mai mult, Cojocaru susține că Iana nu s-a putut deloc dezvolta în ultimii opt ani… din cauza vechiului director de școală!

„INFORMARE PUBLICĂ. Stimați cetățeni ai comunei Iana, țin să vă informez că de astăzi Dna Mocanu Liliana este noul director al Școlii Gimnaziale 1 Iana. Pe această cale, doresc să-i urez mult succes în activitatea de director și să o asigurăm de tot respectul și sprijinul grupului de consilieri ai Partidului Național Liberal. Acest deziderat așteptat de locuitorii comunei Iana timp de 8 ani a fost posibil cu ajutorul din partea dl. Onofrei Daniel și a dl. Tătaru Nelu președintele organizației județene a Partidului Național Liberal”,

scrie liberalul Cojocaru.

Adică, să înțelegem că Onofrei a bătut cu pumnul în masa inspectorului școlar general și a cerut schimbarea, ca fiind un ordin din partea lui Tătaru? Interesant. Cine mai crede în politicienii curați ai PNL?

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: