Cum a fost păcălită o angajată a Primăriei Huși, de ziariștii bucureșteni! „Ce depozitare? Ce vaccin?”

0
4

FARSĂ… Dându-se drept reprezentanți ai Prefecturii Vaslui, jurnaliștii de la site-ul Ziare.com au făcut un fel de investigație jurnalistică privind modul în care autoritățile se pregătesc pentru campania de vaccinare. Așa au ajuns să sune o persoană responsabilă cu amenajarea unui astfel de centru, din municipiul Huși, pe care ziariștii bucureșteni au întrebat-o cum stă cu pregătirile pentru deschiderea centrului.

Fără să-și dea seama că nu vorbește cu Prefectura, femeia a spus că se fac pregătiri pentru deschiderea centrului într-o sală de sport și că se fac evaluări privind cheltuielile necesare acestei activități.

„N-am ce trebuie, dar fac rost. Încerc să mă strecor și eu în legislația actuală. Fac amenjare într-o sală de sport, dar cadrul legal exclusiv nu există, daca vreți să v-o spun pe aia dreaptă”, a spus angajata primăriei, în discuția cu cei de la Ziare.com.

Aceasta a mai recunoscut că DSP Vaslui a anunțat de ce ar fi nevoie la centru, însă nu le-a dat niciun ajutor. Întrebată dacă acest centru de la Huși va avea frigidere pentru vaccinuri, femeia a răspuns uimită: „Depozitare vaccinuri? Habar n-am să vă povestesc. Ce depozitare? Ce vaccin? Cand eu încropesc de trei lei săpun”.

Cei de la Ziare.com l-au sunat apoi pe prefectul Gologan, care a dat asigurări că s-a discutat cu primăria Huși și că toate situațiile se vor rezolva până pe 15 ianuarie.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!