Golan din Bârlad, prins în timp ce fura două televizoare dintr-o casă! A fost dat pe mâna Poliției!

FLAGRANT… Polițiștii bârlădeni au prins în flagrant un bărbat de 31 de ani, din municipiul Bârlad, care încerca să sustragă, dintr-o locuință, bunuri electronice. Bărbatul a fost reținut, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În data de 11 ianuarie a.c., la ora 9.20, un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Bârlad a depistat, în flagrant, un bărbat ce sustrăgea 2 televizoare dintr-o locuință situată pe strada Gh. Marinescu, din municipiul Bârlad.

Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii a încercat, prin violență, să-și asigure scăparea, a părăsit perimetrul imobilului, însă a fost urmărit și interceptat de polițiști, în apropiere, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru cercetări.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 7.000 de lei, a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Urmare a probatoriului administrat, în data de 11 ianuarie a.c., polițiștii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de 12 ianuarie acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: