Gata cu furturile și spargerile în Negrești! Primăria instalează camere video în tot orașul!

MĂSURĂ… Pentru a preveni și soluționa evenimentele cu potențial de risc, furturi, accidente etc., primarul orașului Negrești, Cristi Rusu a decis să ia o măsură binevenită pentru toți cetățenii.

În urma discuțiilor avute cu Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui și Poliția Locală Negrești, cu cetățenii și alți factori de decizie din primărie, în orașul Negrești se realizează obiectivul de investiții „Reabilitare și extinderea sistemului de monitorizare video stradal”.

Astfel, se vor monta 45 de camere fixe în mai multe puncte strategice din oraș, iar imaginile vor fi înregistrate și monitorizate permanent 24 ore/zi.

Centrul de vizualizare și înregistrare va fi în cadrul primăriei Negrești. Acest centru va fi dotat cu monitoare, calculator, DVR și HDD cu capacitate stocare 6 TB și va fi urmărit de către Poliția Locală.

Valoarea proiectului este de aproximativ 80.000 lei fără TVA și foarte probabil la sfârșitul lunii martie întreg sistemul va deveni funcțional, anunță primarul Cristi Rusu.

One thought on “Gata cu furturile și spargerile în Negrești! Primăria instalează camere video în tot orașul!

  1. Super….80.000 lei 45 de camere asta era necesar 100 la 100 in oras…cu reteaua de apa domnul primar ce facem ??folosim apa plata pentru necesitate sa inteleg

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: