Dezastru în sensul giratoriu de la Interex! Un șofer beat a zburat cu mașina și a distrus mai multe mașini parcate! (VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI)

0
60

În urmă cu puțin timp, în sensul giratoriu din zona fostului Interex s-a produs un grav accident rutier, care nu s-a soldat cu victime, din primele informații. Conform martorilor oculari, un șofer beat, care circula cu 150-160 km la oră – estimări ale martorilor – s-a izbit violent de mașinile parcate în sensul giratoriu.

Zona este împânzită de echipaje de poliție. Conform unor surse de la fața locului, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și ar avea 0,90 la mie.

Sursele noastre spun că șoferul beat a venit cu o viteză incredibilă dinspre Sala Sporturilor, nu a putut face la stânga înspre sensul giratoriu de la Ana Ipătescu, a mers pe spațiul verde și s-a înfipt în mașinile parcate în sens.

Iată comunicatul ISU Vaslui:

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI și degajare carosabil în urma unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, în zona sensului giratoriu din apropiere de fostul complex comercial Interex.

În accident au fost implicate patru autoturisme. Nu au fost victime”.

https://videopress.com/v/RYk5equE?preloadContent=metadata

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!