Un vasluian a parcat mașina… în brad! Așa parcare, mai rar!

1
290

RÂSU’-PLÂNSU.. Seara trecută, a fost mare agitație în zona Traian, din Vaslui. Mai mulți locatari din zona pieții cu același nume s-au adunat, în jurul orei 19.00, pentru a „admira” o ditamai parcare, cum rar se vede în oraș.

Un cititor Vasluianul.ro ne-a trimis două poze în care se vede cum o mașină Peugeot este parcată pe toată lățimea trotuarului, până la un brăduț din apropiere, deși pe strada Traian erau destule locuri de parcare disponibile. Dacă se chinuia puțin, ar fi avut șanse să urce mașina și în copăceii din spate. Chiar și în zona în care a fost parcată mașina, mai erau locuri disponibile, dar…

„Așa ceva, nu am mai văzut de când stau aici. O mașină pusă total de-a latul trotuarului, deși ar fi putut s-o aranjeze cumva. Nu-mi dau seama ce șofer a putut parca așa, dar cred că în alte orașe deja nu mai avea mașina aici, i se ridica în secunda doi”, a spus un locatar.

Curierul unei firme de livrări la domiciliu a privit și el amuzat situația. „Ce să mai? Tot orașul este așa, parchează fiecare cum vrea”, a spus bărbatul.

Print Friendly, PDF & Email

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.