Imagini incredibile! Locul accidentului din sensul giratoriu de la InterEx arată ca după război!

ȘOFERUL ESTE LIBER!… Cinci mașini avariate, un șofer din Rebricea, mort de beat, care nu a văzut curba la stânga și a luat-o drept înainte, prin spațiul verde, până s-a oprit în alte patru mașini parcate în sens, bucăți din mașinile avariate. Doar mașina distrusă a șoferului beat, care a provocat accidentului, mai este la locul accidentului. Restul au fost ridicate și duse la reparații.

Este adevărat, imaginea pe care o văd cei care trec pe șoseaua de centură nu este deloc plăcută, când zăresc la intrarea în Vaslui o mașină Audi distrusă, ca în ultimul cătun din România. Șoferul beat ar fi trebuit să-și ridice mașina, însă nu a făcut-o. Nici Poliția Locală nu s-a mișcat mai repede, pentru a-l obliga pe proprietar să-și ridice mașina avariată.

Ne-am interesat la IPJ Vaslui de soarta șoferului care a provocat acest dezastru. Deși avea 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul de 25 de ani nu a fost reținut nici până acum. Se pare că a fost chemat la audieri, i s-a cerut să aducă și permisul de conducere, pe care nu-l avea asupra lui la momentul producerii faptei.

Dar, întrebarea rămâne: dacă pe trotuar erau oameni, la ora la care bolidul a pătruns cu forța în sensul giratoriu, ce șanse ar fi avut să se salveze? Niciuna!

One thought on “Imagini incredibile! Locul accidentului din sensul giratoriu de la InterEx arată ca după război!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: