„Suntem o țară de rahat!!” Un vasluian a fost programat să se vaccineze anti-Covid, dar a găsit uși închis!

BĂTAIE DE JOC… Toată România a văzut, ieri, cum președintele Iohannis s-a vaccinat împotriva Covid 19. Șeful statului a făcut un apel repetat la populație și la serviciile medicale, îndeosebi, pentru a se vaccina și a se imuniza.

Numai că, la Vaslui, se pare că mesajul lui Iohannis este călcat în picioare de indivizi care își bat joc de meserie și poartă specialiști pe drumuri, oameni care trag de uși închise, pentru că medicii care trebuie să facă imunizarea nu vin la program!

Este cazul unui vasluian – care a dorit să rămână anonim – și care a trăit rușinea vieții sale. A așteptat o săptămână să fie vaccinat, fiind cuprins în prima tranșă, dar s-a trezit în fața unor spații medicale în care nu era nimeni! Nici medic, nici asistente medicale, doar întuneric…

„Am primit document scris, de la instituția care coordonează activitatea noastră, precum că în seara zilei de vineri, 15 ianuarie, la ora 19.00, trebuie să mă prezint la centrul de vaccinare al Spitalului Județean de Urgență. M-am interesat unde vine acest centru, văzând că nimeni nu mă sună de la spital, așa că, vineri seara, la ora 19.00, am ajuns la Ambulatoriul SJU, din zona Copou.

Stupoare! Spațiul în care ar fi trebuit să fiu vaccinat era închis. Un paznic își pregătea ceva de mâncare la un reșou și mi-a spus că nu știe nimic de vreo vaccinare. Am gândit că poate am greșit zona, așa că am mers la centrul din cartierul Donici, la Clubul Pensionarilor de acolo. Blocaj total și în acel spațiu! Uși închise!

Vă dați seama că sunt un ghem de nervi. Cum să te joci cu nervii oamenilor, să-i pui pe drumuri, în bătaie de joc? Dacă tot facem parte din prima linie a vaccinărilor anti-Covid, de ce nu au respectat ora și locația? Nu cred că trebuia să merg la Spitalul Județean, nu acolo se fac vaccinările. Cineva își bate joc de nervii noștri. Suntem o țară de rahat, ne pun pe drumuri aiurea, dar nu se mai satură de reclame cu vaccinarea”,

a spus vasluianul, extrem de nervos.

Nu înțelegem de ce se tot face atâta reclamă la vaccinarea anti-Covid, câtă vreme persoanele care ar trebui să se ocupe de această activitate, la Vaslui, își bat joc de oamenii programați să fie vaccinați. Probabil, au alte probleme acasă, la ce să-și mai bată capul cu vaccinările….

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: