Tânăr din R.Moldova, cu cetățenie română, oprit de Poliția de Frontieră! S-a ales cu dosar penal!

GHINION… Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui efectuează cercetări în privința unui bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deși permisul de conducere valabil deținut nu îi dădea acest drept.

Pe 14 ianuarie, în jurul orei 10.30, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice de supraveghere și control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Râșești, un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o remorcă, condus de un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul care conducea ansamblul rutier este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: