Vasluienii pot răsufla ușurați! S-a redeschis platforma de programare la vaccinări!

CLARIFICĂRI… Au existat multe reclamații, în ultimele zile, din partea vasluienilor nemulțumiți de faptul că nu se pot înscrie pentru vaccinări pe platforma anunțată de Guvern. Seara trecută, Prefectura Vaslui ne-a trimis o adresă, prin care ne informează că adresa de internet este funcțională și că toți cei care vor să se înscrie pentru vaccinarea anti-Covid o pot face în condiții de siguranță.

Iată precizarea venită de la Prefectură, pe filiera Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS):

„În acest moment platforma https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ este disponibilă și poate fi accesată la nivel național, în vederea programării pentru vaccinare.

Procedura de transferare și sincronizare a datelor și serviciilor din aplicația utilizată pentru etapa 1 în aplicația dezvoltată pentru etapa 2 s-a încheiat.

Precizăm faptul că noua versiune a platformei a fost optimizată pentru a facilita înscrierea persoanelor vulnerabile – adulți peste 65 de ani și bolnavi de afecțiuni cronice. Aplicația are o interfață îmbunătățită, care să vină în sprijinul populației vulnerabile, a medicilor de familie, a angajatorilor și tuturor celor care doresc să se vaccineze”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: