Am ajuns de râsul curcilor! Avem șef la IPJ Vaslui, dar nu reușește să ajungă… de la Arad!

ȘEFUL-FANTOMĂ… O simplă căutare pe site-ul Poliției Române, la secțiunea dedicată Inspectoratelor de Poliție Județene, arată că IPJ Vaslui are un șef desemnat de mai-marii Poliției, în persoana comisarului șef Ioan Marcu Tamaș, fost șef al Poliției Arad. Numai că Tamaș nu a călcat niciodată prin inspectoratul de la Vaslui și se pare că nici nu o va face prea curând…

Pentru Tamaș, ca și pentru alți polițiști din vestul țării, probabil, Vasluiul este un județ neînsemnat, sărac, în care nu prea ai ce face. „Este lipsit de miză”, după cum au scris ziariștii din zona de vest a României. Așa se face că, de luni de zile, șeful Tamaș nu-și face apariția la Vaslui, stă în concedii medicale, în timp ce adjuncții IPJ Vaslui fac și ei ce pot. Adică, e un haos generalizat în Poliția Județeană, fără cap și fără coadă.

La începutul lunii septembrie, se spunea că fostul șef al IPJ Arad va sta la Vaslui șase luni, pentru această perioadă a fost semnat ordinul de detașare, ceea ce înseamnă că ofițerul este încă în funcție la Vaslui. Dar, decât să numești ofițeri de la Arad într-o funcție la Vaslui, polițiști care oricum nu vor veni aici, nu mai degrabă cauți soluții în Vaslui? Sau la Bacău? Sau la Iași, dacă tot vorbești de ofițerii corupți din județul nostru?

Sau, o întrebare și mai simplă: mai există ordine și militărie în Poliție ori fiecare face ce-i trece prin cap prin această instituție? Am fi tentați să spunem că a doua variantă este cea mai corectă!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: