Povestea de iarnă a unui clip fabulos! S-a reconstituit o atmosferă de iarnă, într-un sat din Moldova!

TRISTEȚE… Mii de vasluieni au văzut, în ultima lună, un clip extrem de amuzant și de bine realizat, prin care cea mai importantă firmă de distribuție materiale de construcții, Radical Grup Vaslui, își lansează magazinul virtual. Dincolo de latura comercială a poveștii, trebuie să menționăm povestea care a stat în spatele acestui clip realizat în Republica Moldova, pe un subiect care trezește multe discuții în mediul rural.

Folosind actori consacrați de la Chișinău, dar și o echipă de profesioniști în televiziune și film din țara vecină, managerul Radical Grup, Ionel Sandu a dorit să atragă atenția asupra unui fapt dureros.

„Multe, prea multe familii din mediul rural vasluian nu au toalete în casă, sunt nevoite să folosească WC-ul din curtea casei, ca în urmă cu 50-100 de ani. Este un subiect dureros, pe care îl văd și îl știu, pentru că țin legătura cu lumea satului în care m-am născut și m-am format (satul Corni Albești, n.r.).

Legat de clipul nostru de prezentare, trebuie să spun că am avut alături o echipă de profesioniști, care au creat chiar și un decor de iarnă, într-o perioadă în care zăpada lipsea. Nu mai spun de dialogurile atât de realiste ale celor doi actori din Chișinău. Totul s-a filmat în Republica Moldova, într-un sat vechi, acolo sunt multe lucruri care au legătură cu trecutul pe care îl știm cu toții”,

explică managerul Ionel Sandu.

Este adevărat, pe lângă latura comercială, acest videoclip de prezentare trage și un semnal de alarmă legat de starea în care trăiesc țăranii vasluieni, cei care își duc zilele în case vechi, bătrânești, în timp ce satele se depopulează. Un adevăr trist, într-o perioadă și mai tristă.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: