Bărbat din Codăești, jefuit de doi tâlhari din Vaslui! Agresorii i-au furat portofelul!

BĂTĂUȘI… Un bărbat de 34 de ani, din municipiul Vaslui, a fost reținut de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, lovire sau alte violențe și distrugere.

Duminică seara, aproape de miezul nopții, la ora 23.31, Poliția municipiului Vaslui a fost sesizată de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Codăești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași seară, la ora 23.20, în timp ce se afla într-o scară de bloc de pe strada Castanilor, din municipiul Vaslui, a fost lovit de doi bărbați de 29, respectiv 34 de ani, ambii din municipiul Vaslui.

Totodată, acesta a sesizat și faptul că, după altercație a observat lipsa portmoneului, în care avea suma de 200 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în scurt timp prezumtivii autori ai infracțiunilor.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, în sarcina acestuia fiind reținute si alte infracțiuni de furt și distrugere (două acte materiale), fapte comise în cursul lunilor noiembrie și decembrie 2020.

Bărbatul de 29 de ani este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: