Cod roșu de îmbolnăviri Covid 19 în opt comune vasluiene! Se închid sălile de jocuri, barurile și sunt interzise petrecerile! (LISTA)

STARE DE URGENȚĂ… Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vaslui a luat ieri o serie de măsuri extrem de dure pentru opt localități din județ, măsuri în vigoare până în data de 1 februarie. Cel mai mare procent de îmbolnăviri Covid 19 este la Bălteni – 3,95 la mia de locuitori, în timp ce la Dragomirești procentul ajunge la 3,69 la mie.

„Pentru localitățile din județul Vaslui, prevăzute în anexa nr. 3 a hotărârii, în care rata incidenței cumulative a COVID-19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 3‰ de locuitori, începând cu data de 19 ianuarie 2021, ora 00:00 și până la data de 01 februarie 2021, ora 24:00, se instituie următoarele măsuri:

  • 1. interzicerea organizării și desfășurării activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, conform art. 1 pct. 7 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 3/2021.
  • 2. interzicerea organizării și desfășurării spectacolelor de tipul drive-in și organizării și desfășurării în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice, conform art. 1 pct. 8 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 3/2021.
  • 3. interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor. Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, conform art. 6 pct. 1 și 4 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 3/2021.
  • 4. interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, conform art. 6 pct. 3 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 3/2021.
  • 5. desfășurarea activității restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități. Se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în spațiile respective, conform art. 6 pct. 2 și 4 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 3/2021.
  • 6. interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, conform art. 10 pct. 2 din Anexa nr. 3 la Hotărârea de Guvern nr. 3/2021″,

se arată în hotărârea 4 a CJSU Vaslui.
Anexa 3 din Hotărârea 4 a CJSU Vaslui

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: