Magazinul Carrefour Market Traian a fost închis! Bârfa orașului: autorizările ISU au decis închiderea magazinului!

BÂRFE… De o săptămână și ceva, magazinul Carrefour Traian este închis. O mișcare care a luat prin surprindere pe toată lumea, câtă vreme acest magazin era aglomerat toată ziua și oferea produse bune, comparabile la preț cu ceea ce se găsește în hypermarketurile acestei firme.

Sunt două variante care se discută în oraș, ambele având legătură cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în speță cu compartimentul Autorizări, condus de la lt. col. Veronica Ursachi. Una dintre variante este că Ursachi a dispus închiderea magazinului – care, oricum, funcționa fără autorizație ISU, scria și pe ușa de la intrare – trimițând firmei o listă cu defecțiunile găsite, care trebuiesc remediate.

O a doua variantă, auzită de la personalul magazinului, este că firma-mamă ar fi dorit să intre în legalitate cu aceste autorizații ISU, de aceea s-a decis închiderea magazinului și remedierea tuturor problemelor.

„Eu am înțeles că s-a evitat ca ISU să aplice o amendă usturătoare companiei Carrefour, așa că i s-a dat o listă cu problemele care trebuiesc remediate, pentru a redeschide unitatea. Nu se știe dacă se mai deschide magazinul, deși sunt informații că va reveni la forma inițială”, spune o sursă Vasluianul.ro.

Și la Alba Iulia s-a închis un magazin Carrefour Market, la începutul anului, iar angajaților de acolo li s-a spus că închiderea se datorează autorizării ISU inexistente.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: