Polițiștii vasluieni s-au săturat de bătaia de joc a guvernanților! ” Nu muncim în halate albe și la căldură, ca alții!”

S-A UMPLUT PAHARUL… Sute de polițiști vasluieni protestează împotriva modului în care Guvernul a decis înghețarea salariilor. Unii au curajul să spună lucrurilor pe nume și ies public cu declarații, alții vorbesc cu colegii, pe la colțuri. Și unii și alții sunt foarte nemulțumiți de faptul că li se taie din salarii, de la 1 ianuarie.

Un polițist a dorit să iasă public și să spună o serie de nemulțumiri cu care se confruntă mii de colegi de-ai săi, din toată țara. Omul legii arată spre beneficiile primite de medici și asistente, în timp ce polițiștilor, care stau pe teren, în frig, li se taie din lefuri.

„Până ce nu iese toată lumea în stradă, în toată țara, în același timp, fără a conta din ce sindicat facem parte, nu ne bagă nimeni în seamă. S-au obișnuit să ne lase să țipăm, fără să fie impresionați de doleanțele noastre.

Nimeni nu zice nimic. că nouă ne-au tăiat salariile, iar medicii primesc câte 100 de lei pe oră ca să administreze vaccinul. Oare, asta nu intră deja în fișa postului și în salariul de multe ori mai mare decât al polițiștilor?

Se zice că un drept câștigat este bun câștigat, dar când este câștigat pentru altii și mie îmi taie din venit nu pot fi de acord cu așa ceva și nimeni n-ar mai trebui să tacă, ci să spună lucrurilor pe nume. România este o țară, nu doar o instituție sanitară!!!

Aceeași scuză mereu, că pleacă medicii din țară și de asta le-au făcut salarii mari. Când se dă admitere la o școală MAI, agenți sau ofițeri, semnezi un acord prin care te obligi să muncești ca polițist timp de 10 ani, altfel vei plăti școlarizarea.

În Sănătate, de ce nu se procedează la fel?

Sa cauti scuze pentru favorizarea doar a unora și discriminarea celorlalți, este simplu. Politistul trebuie să facă și munca de birou și în teren.

Nu muncim în halate albe și la căldură, ca alții!!!”,

comentează polițistul.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: