54 de vasluieni, amendați pentru că nu purtau mască! Totalul amenzilor se ridică la peste 120 milioane lei vechi!

CONTROALE… Peste 360 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 48 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Au fost derulate 16 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special centrele comerciale și zonele adiacente, zonele aglomerate, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 77 de mijloace de transport persoane (dintre care 30 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 795 de persoane.

Echipele de control au depistat 54 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de 12.350 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 24 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, pentru acestea fiind aplicate sancțiuni în cuantum de 4.000 lei.

Lasă un răspuns

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: