Infractor din Bârlad, se ascundea într-un hotel din Bacău! Va sta 9 luni la închisoare!

PRINS… În cadrul activităților operative desfășurate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, ieri, a fost depistat un urmărit național.

În cursul zilei de 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Vaslui au desfășurat o acțiune polițienească, pe raza municipiului Bacău, ocazie cu care au depistat, într-o unitate hotelieră, un bărbat urmărit național, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Față de acesta, Judecătoria Bârlad a emis, în anul 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Persoana sus-menționată a fost condusă de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: