Un boschetar din Bârlad a bătut un bătrân și i-a furat pensia! A fost prins imediat!

0
2

AGRESIUNE… Polițiștii bârlădeni au reținut un bărbat de 32 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de 20 ianuarie a.c., la ora 13.30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe strada Republicii, în zona „Stadion”, un bătrân de 78 de ani a fost deposedat de o sumă de bani. În urmărirea bărbatului bănuit de comiterea faptei au alergat mai mulți martori, dar acesta și-a asigurat scăparea, după ce a fost urmărit câteva sute de metri.

În baza semnalmentelor primite de la martori, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, deplasați la sesizare, l-au depistat în câteva minute pe prezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 1000 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat, la data de 20 ianuarie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de miercuri acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!