Tânăr din Bârlad, la un pas să lovească mașina de poliție! A refuzat să fie testat, deși mirosea a alcool!

SCANDAL… În urmă cu două nopți, la ora 23.20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bârlad aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Republicii au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, într-un sens giratoriu. Acesta era condus de un bărbat de 35 de ani, din Bârlad.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Acesta a refuzat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Bârlad, unde a refuzat din nou să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: