Se deschide sezonul nunților și botezurilor? Panică printre patronii de săli de evenimente!

SPERANȚĂ… Anul trecut, sute de cupluri vasluiene au trebuit să anuleze nunțile sau alte evenimente private, din cauza condițiilor impuse de pandemia de Covid 19. A fost un an extrem de dificil, care a pus la încercare atât rezistența cuplurilor, cât și nervii patronilor de săli de evenimente sau restaurante, din tot județul. Din martie și până la 31 decembrie, toate sălile au stat închise, iar restaurantele nu au putut programa evenimente private, decât cu respectarea unui număr redus de participanți.

Întrebarea începutului de an 2021 este următoarea: vor permite autoritățile desfășurarea de nunți? Patronii sălilor de evenimente speră că da. S-au făcut deja pregătiri pentru primele nunți, care vor debuta în perioada mai-iunie, însă lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. „Mi-e dor să mai joc la o nuntă. Nu credeam să spun asta, dar de un an și ceva nu am mai mers la o petrecere, nu ne-am mai distrat, cu pandemia asta. Avem o nuntă în iulie, să vedem dacă nu se vor schimba treburile”, spune un cuplu din Vaslui.

Speranța tuturor organizatorilor de nunți este ca situația actuală să nu explodeze. De exemplu, în cazul în care, în vară, Vasluiul ar intra în cod roșu de îmbolnăviri am ajunge în situația în care toate barurile și restaurantele s-ar închide, ceea ce ar fi o mare problemă. Este doar un scenariu.

Dar, să sperăm că lucrurile nu se vor înrăutăți, iar din vară să reînceapă nunțile, este adevărat, cu un număr restrâns de persoane, pentru că saloanele nu vor funcționa la capacitate maximă.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: