Un turc a cumpărat cu 100 de euro un certificat falsificat! I s-a înfundat la Vama Albița!

ȘMECHER… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în cazul unui bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru mijlocul de transport pe care îl conducea.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița– I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul turc B.N., în vârstă de 71 de ani, care conducea un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unui document autentic, acesta fiind fals total.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat documentul descoperit la control, în schimbul sumei de 100 de euro cu scopul de a plăti taxe mai mici.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: