Aveți date despre persoana cu acest tatuaj? A fost găsită moartă pe stradă, în Germania!

0
1

SEMN… Autoritățile din Kaiserslautern, Germania, solicită sprijin pentru identificarea unei femei care a fost găsită decedată, în seara de 14 decembrie 2020, în zona străzii Staubörnchenstrasse. Informația a dfost difuzată, ieri, de către Poliția Română, în speranța că un cetățean care vede acest semn distinctiv va recunoaște și persoana decedată.

Conform informațiilor transmise de autoritățile din Germania, femeia decedată are între 35 și 50 de ani, 1,66 metri, respectiv 63 de kilograme. Aceasta are ochi căprui și păr de culoarea maro închis, creț, până la umeri, iar pe piciorul drept, jos, are un tatuaj cu formă de flori.

Aceasta purta o geacă de iarnă, albă și pantaloni de trening, roșii. Pantalonul are lateral pe picior o dungă albă. De asemenea, purta o bluză neagră, cu mâneci lungi, precum și cizme îmblănite, negre.

Persoanele care dețin informații despre acest caz pot contacta Politia Kaiserslautern la numărul de telefon 0631 369 2620 sau pot anunța cea mai apropiată unitate de poliție din țară. Cum, din județul Vaslui au plecat la muncă mulți concetățeni în Germania, poate că își va aminti cineva acest detaliu…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!