Patru oameni au murit în această dimineață! Deputatul Popica este revoltat: „Demisia de onoarea, stimabililor!”

TRAGEDIE… Un puternic incendiu a izbucnit vineri dimineață la Instititutul ”Matei Balș” din Capitală, unde sunt tratați și pacienții cu COVID. Patru pacienți au murit, în timp ce mai multe saloane au fost afectate. Pacienții rămași în viață au fost transferați la Spitalele Sf. Ioan și Pantelimon și la alte pavilioane ale unității medicale.

Faptul că s-au pierdut vieți omenești la cel mai important institut de luptă cu Covid 19, aflat în subordinea Guvernului, îl face pe deputatul PSD de Vaslui, Eduard Popica, să ceară demisia guvernanților actuali.

„Am asistat în această dimineață la un nou episod al incompetenței actualei guvernări.

La mai bine de două luni de la incendiul de la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț, unde 10 pacienți au murit, astăzi s-a înregistrat un nou ”genocid” în unitățile spitalicești din România.

Alte patru persoane și-au pierdut viața într-un incendiu la Spitalul de boli infecțioase ”Matei Balș” din București.

După tragedia de la Colectiv, premierul de atunci, Victor Ponta, și-a dat demisia!

Domnul prim-ministru de acum, Florin Cîțu, ar trebui să îi urmeze exemplul.

Sau ar trebui să le spună alegătorilor că s-ar putea să ardă de vii dacă vor ajunge la Spitalul Județean Neamț sau, mai nou, la Spitalul Matei Balș, din cauza incompetenței guvernului pe care îl conduce.

În loc să vă construiți piedestalul pe cadavrele celor care au venit la spital să se trateze, însă au plecat acasă în sicrie, mai bine v-ați preocupa de sănătatea oamenilor, prin promovarea de programe de modernizare a spitalelor din România, astfel încât pacienții să se simtă cu adevărat protejați.

Cei aflați la guvernare știau că situația e gravă în sistemul sanitar și știau că există soluții. Aceștia știau, dar s-au opus soluțiilor primite doar pentru că veneau din partea aleșilor PSD.

Asistăm la blocaje asupra spitalelor, pe motiv că suntem în pandemie de coronavirus, iar echipele manageriale sunt instalate pe criterii politice.

Avem exemple la București, Neamț, Bistrița, PNL numind manageri din rândul patronilor de pompe funebre.

Pe când demisia de onoare, domnule Cîțu sau domnule ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu?”,

scrie deputatul vasluian, într-o postare pe Facebook.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: