Sunt 12.000 de cazuri Covid în județul Vaslui! Aproape 30 de noi cazuri în ultimele 24 de ore!

ÎN SCĂDERE… Jude]ul Vaslui depășește, în prima zi a  lunii februarie, încă un prag psihologic. Trecem, astăzi, de cifra de 12.000 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în condițiile în care, seara trecută, erau înregistrate 11.999 de cazuri confirmate Covid 19.

În ultimele zile, în medie, s-au înregistrat 25-30 de noi cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, o scădere importantă  față de ceea ce se întâmpla în urmă cu câteva luni. Scade, de la zi la zi, și numărul persoanelor internate în spitalul suport Covid de la Bârlad, ceea ce este o veste bună.

Iată, însă, cifrele oficiale anunțate de autorități, duminică seara:

– 153 de persoane internate în spital – 10 persoane internate fiind din alte jude]e: 144 pe secții (asimptomatici 0, forme ușoare 13, forme medii 61, forme severe 70) și 9 în ATI;

– 319 persoane decedate;

– 11.173 de persoane vindecate;

– 354 de persoane pozitive la domiciliu.

Scad, vizibil, numărul cazurilor în care persoanele sunt carantinate la domiciliu sau confirmate cu Covid 19, dar se tratează acasă, ceea ce este o altă veste bună.

Să mai spunem că, în ultimele 24 de ore, peste 110 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și 40 de polițiști locali au desfășurat 11 acțiuni și misiuni specifice, fiind legitimate peste 400 de persoane cu privire la modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse. De asemenea, 22 de societăți comerciale / PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de alertă.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: