Autoturism declarat furat din Marea Britanie, descoperit la Albița! Urma să ajungă în R.Moldova!

CONTROL… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit și reținut pentru continuarea cercetărilor un autoturism, marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.
                                                
În data de 31 ianuarie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a   prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, C.D., cu cetățenie română și R. Modova, în vârstă de 33 de ani, care transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.
    
Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie.
   
Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Craiova, contra sumei de 1.250 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. 

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii   de furt, iar autoturismul, în valoare de 61.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.
Daniel Tănăsuc
 

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: