Cum au ajuns colegii de partid ai lui Nelu Tătaru mari „specialiști” la Apele Române! Anchetă explozivă!

Cunoscutul site de investigații Recorder a publicat, pe 1 februarie, un material absolut halucinant și revoltător, din care aflăm că unii vasluieni care nu au nicio legătură cu Apele Române au ajuns să fie angajați la Iași, la Administrația Bazinală Prut-Bârlad doar pe motivul că vin cu dedicație din partea conducerii județene PNL Vaslui!

Detalii tulburătoare apar în ancheta celor de la Recorder, de unde aflăm că o tânără din Vaslui, care a terminat Chimia în urmă cu mulți ani, dar care a lucrat ca ospătar la un bar din Iași, În ultimii cinci ani, ajunge să fie dispecer la Sistemul de Protecție împotriva inundațiilor. „Specialista” intervievată de Recorder, dar și de directorul tehnic al Administrației Bazinale (inginer trecut între timp pe liber, pentru că i s-a desființat postul de director!) nu are habar de nimic, nici măcar formule banale din chimie nu știe, dar totuși vrea să lucreze la Apele Române, pentru că este susținută de anumite persoane din PNL Vaslui. Este clar la cine ne referim…

Un alt personaj care apare în filmarea Recorder este Sebastian Fordea, fost administrator de grădiniță din Vaslui, căruia partidul liberal i-a găsit un post de inginer șef la Apele Române Vaslui. Fostul director tehnic de la Iași spune că Fordea nu avea habar care este fișa postului său!

Să mai spunem că directorul general de la Iași, Petru Avram, cel care se recomandă drept un „animal politic”, este de loc din Bârlad, deci are multe legături cu clientela politică PNL de la Vaslui, fiind cumătru cu președintele liberal de la CJ Iași, Costel Alexe.

O anchetă explozivă, marca Recorder:

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: