Scandal cât cuprinde în Dumești, după un groaznic incendiu! Primarul comunei, reacție virulentă!

NEMULȚUMIRI… O familie de întreprinzători privați din comuna Dumești a trăit un coșmar, ieri, atunci când bunuri de miliarde de lei vechi au ars într-un incendiu de nestăpânit. Au fost multe discu]ii în Dumești, pe tema intervenției pompierilor, ba chiar ISU Vaslui a dat un comunicat de presă, spre seară, în care a arătat că pompierii militari au fost agresați.

Primarul comunei, Ioniță Ciprian Barnea, a explicat seara trecută modul în care au acționat salvatorii, în fața acuzelor de tot felul, spunând că pune la dispoziția organelor de anchetă filmări care să lămurească situația.

„Bună seara!

Astăzi (1 februarie, n.r.) am trecut prin clipe și emoții pe care nu le-am mai trăit. Am participat la incendiul care a avut loc  în Dumești, încă de la început.

Am dirijat circulația până au ajuns echipajele de poliție și am îndepărtat mulțimea de oameni care se adunase.

Familia Mitan a trăit astăzi clipe groaznice alături de angajați care de nenumărate ori i-am oprit să nu se bage în incendiu.

Am văzut comentarii la diferite publica]ii care afirmau c\ echipa de voluntari de pompieri de la Dumești nu a intervenit. Vin să spun că au fost acolo de la primele momente, când era doar o mașină de pompieri.

Am dovezi cu fotografii și filmule]e, eram acolo când proprietarul disperat cerea socoteală salvatorilor, despre care toată lumea spune că au intervenit mai greu.

Vă spun că drumul era plin de zăpadă și polei la ora respectivă, au luptat cu focul, apa, frigul și emoțiile situației pe care o aveau de gestionat. Eu, care am fost acolo, spun că au ac]ionat fiecare  sub impulsul situație de necontrolat. În zona respectivă am camere de filmat care pot stabili fiecare moment al  situa]ie de astăzi. Familiei păgubite și angajaților care au rămas fără serviciu să le dea Dumnezeu putere să treacă peste aceste momente grele”, a scris primarul, pe pagina oficială a primăriei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: