Zeci de posturi de agenți pentru IPJ Vaslui, scoase la concurs! Din 15 februarie încep înscrierile!

CONCURS… Aseară, ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțată că se deschide perioada de înscrieri pentru tinerii care doresc să urmeze o carieră în Poliție, Jandarmerie, Poliția de Frontieră sau ISU. Astfel, vor fi disponibile, pentru județul Vaslui, câteva zeci de posturi de agent de poliție sau de jandarm, iar înscrierile se vor face în maxim două săptămâni de zile.

„Sunt bucuros să dau o veste mult așteptată de către foarte mul]i tineri: am aprobat calendarul admiterii pentru școlile de agenți și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne!

Astfel, începând cu 15 februarie și până în 28 februarie, cererile de înscriere se pot depune la structurile de resurse umane aparținând inspectoratelor generale și județene, cu precizarea că dosarul de candidat trebuie completat până în 10 martie 2021.

Vor fi disponibile 2.403 locuri repartizate astfel:

• 1.483 locuri specializare agent de poliție;

• 220 locuri specializare agent de poliție de frontieră;

• 400 locuri specializare subofi]er de jandarmerie;

• 256 locuri specializare subofițer de pompieri și protecție civilă;

• 22 locuri specializare maistru militar auto.

Așa cum știți, în afara evaluării cunoștințelor – care va avea loc în 27 martie – candidații vor mai susține testarea psihologică și proba sportivă, conform planificării.

Pentru cei care trec de aceste etape, urmează examinarea medicală.

Știu că există un interes foarte mare legat de admiterea în școlile MAI, de aceea sunt sigur că vă vor fi de ajutor informațiile suplimentare postate pe site-ul Minsterului Afacerilor Interne la:

https://www.mai.gov.ro/…/institutii-de-invatamant…/.

De asemenea, în următoarele zile, site-urile unităților de învățământ ale MAI – școala de Agenți de Poli]ie „Vasile Lascăr” Câmpina , școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rare[” Fălticeni și școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești , precum și cele ale inspectoratelor generale vor publica informații utile.

Tuturor candidaților le doresc mult succes!”, este mesajul ministrului de Interne.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: