Cum i-a luat prin surprindere noul prefect pe politicienii locali! De la profesor la Solești, în funcția de prefect!

UIMIRE… „Cine e acest Lăudatu? Nu am auzit în viața mea de el. Unde lucrează? Ce a făcut până acum?”. Această întrebare s-a auzit, toată ziua de ieri, pe la sediile partidelor politice, după ce informația privind numele viitorului prefect a fost făcută publică.

Cu adevărat, nominalizarea lui Marcel Lăudatu pentru funcția de prefect al județului Vaslui reprezintă o noutate în cei 31 de ani de democrație locală. Un profesor care predă la Solești, extrem de retras și nu foarte vorbăreț, ajunge să conducă un județ cu mari probleme sociale și economice. Tocmai de aceea, invizibilitatea de până acum a lui Lăudatu, care un timp a fost președintele PLUS Vaslui, a surprins pe toată lumea.

Cu cine va lucra noul prefect, în acest mandat greu care îl așteaptă? Se știe doar un nume, cel al lui Mircea Gologan, însă sunt zvonuri că și Dumitru Ciomaga și-ar putea păstra funcția actuală, pentru că nu a deranjat pe nimeni de când este subprefect. Vor fi mari surprize și cu secretarul general al Prefecturii, spun unele surse politice.

Până una-alta, să notăm că, astăzi, Guvernul are pe ordinea de zi eliberări și numiri de prefecți, respectiv subprefecți. Deci, este ziua de glorie a lui Lăudatu. Să sperăm că va face mai multă treabă decât fantomaticul Gologan, cel care nu a scos niciun cuvânt și nu a organizat nicio conferință de presă în ultimul an!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: